Back to All Events

Big Bang Seminar: Festivals and their changing audiences

  • stavanger konserthus (map)

TEMA/THEME:
Festivals and their changing audiences - challenges and strenghts

I forbindelse med årets Big Bang musikkfestival for barn ønsker vi velkommen til et seminar som blant annet tar for seg kulturfestivaler og dets skiftende publikum, med spesielt fokus på kulturtilbud for barn og unge.Seminaret foregår på engelsk. //
// As a part of this year's Big Bang music festival for children, we welcome you to a seminar that enlightens the topic cultural festivals and its changing audiences, with special focus on cultural events for children and youth. 
------------------------------
The seminar will take place in Stavanger Kulturskole, the building next to the concert hall. Sign up here: https://www.stavanger-konserthus.no/event/the-big-bang-seminar-festivals-and-their-changing-audiences/
------------------------------

GUTTORM ANDREASEN, one of Norway's most experienced and versatile music journalists and musicians will guide us through the day. In addition he will present his view on the strengths and weaknesses of the changing audiences in the cultural sector.

GrowOP! 2017 is Denmark's first opera festival for children and youth. It is part of the European Capital of Culture Aarhus in 2017 and has made several pilot projects to develop the opera festival and its audience. Joan Naldal will present some of them here.

EILEN VANHAESEBROECK from Belgium is a social media expert who passionately talks about the knowledge of using social media in an effective manner. She has experience from several types of organizations and companies in Belgium, and we can look forward to exciting workshops and lectures.

Finally, some of Big Bang's European network partners share their strategies for reaching out to new audiences for children and youth. 

Price: 350 NOK | Students: 150 NOK | A light lunch is included.

Would you like to experience even more Big Bang? On Saturday 6 May from 11.30 am to 04.30 pm we have the festival which is open to everyone! More information on the festival and tickets can be found here:www.stavanger-konserthus.no, phone: 51 53 70 00.
Join us and be inspired!
---
Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union

OM PROGRAMMET: 

Til å lede oss gjennom dagen har vi fått Guttorm Andreasen, en av Norges mest erfarne og allsidige musikkjournalister og musikere. Han vil også fortelle om hvordan han ser på styrkene og svakhetene med dette skiftet fra sitt ståsted som erfaren kulturaktør.

GrowOP! 2017 er Danmarks første operafestival for barn og unge. Den er en del av den europeiske kulturhovedstaden Århus 2017 og har gjort en rekke pilotprosjekter for å utvikle operafestivalen og dets publikum. Joan Naldal fra organisasjonen presenterer noen av dem her.

Elien Vanhaesebroeck fra Belgia er en sosial media ekspert som brenner for å formidle kunnskapen om hvordan bruke sosiale medier målrettet og effektivt. Hun har erfaring fra flere typer organisasjoner og bedrifter i Belgia, og vi kan se frem til spennende workshops og foredrag.

Til sist vil noen av Big Bangs europeiske nettverkspartnere dele sine erfaringer og strategier for å nå ut til et ungt publikum.

Pris: 350,- Student: 150,- Lett lunsj er inkludert.

Vil du oppleve enda mer Big Bang? Lørdag 6. mai kl. 11.30–16.30 har vi familiedag som er åpen for alle! Mer informasjon om familiedagen og billetter finner du her: www.stavanger-konserthus.no, telefon: 51 53 70 00.

Kom og bli inspirert!