Guttorm Andreasen intervjuer Elon Musk og statsråd Ketil Solvik-Olsen på Regjeringens samferdselskonferanse, Astrup-Fearnley, 2016.

Guttorm Andreasen intervjuer Elon Musk og statsråd Ketil Solvik-Olsen på Regjeringens samferdselskonferanse, Astrup-Fearnley, 2016.

Konferanse, seminar, fagdag, debatt eller intervju på scenen? 

Guttorm Andreasen har lang og profesjonell erfaring som konferansier og programleder. Han skreddersyr manus og gjennomføring etter arrangementet og er både konferansier, debattleder, scenenintervjuer og det du måtte ha behov for. Guttorm Andreasen gjør ditt viktige arrangement enda bedre!

Guttorm Andreasen har jobbet for kunder som STATOIL, Norsk Kulturråd, Kulturdepartementet, Klima- og miljødepartementet, Nærings- og fiskeridepartementet, Samferdselsdepartementet, NRK, MBL - Mediebedriftenenes Landsforening, NOKUT, Litteraturhuset, Nasjonalbiblioteket, Cappelen Damm, Medietilsynet, Aberdeen Asset Management, Amnesty, Conventor, De Norske Bokklubbene, IKEA, Fredskorpset, Grafill, KAGGE Forlag, Kulturetaten Oslo Kommune, BI, GramArt, Oslo Kino, Førdefestivalen, Aschehoug, Litteraturfestivalen Kapittel, By:Larm, Norske Filmregissører, SØRF, MØST, Folkelarm, STAR, Sørveiv, Krimfestivalen og mange flere.

 

 

Med en trygghet som smitter over på både scenedeltagere og publikum, har Guttorm ledet flere av våre frokostseminar som ordstyrer og intervjuer. Guttorm er musikalsk i det han gjør – han balanserer humor og seriøsitet, skaper struktur, helhet og dramaturgi, og han får det til uten å ta bort flyt og fokus i panelet eller hos intervjuobjektet. Vi føler oss heldige som har fått muligheten til å jobbe med Guttorm!

Trond Grovane Moe, prosjektleder MØST - Musiknettverk Østlandet

 

Her er hva noen av oppdragsgiverne sier:

"Guttorm Andreasen ledet Regjeringens omstillingskonferanse 21. april 2016 om framtidens transportløsninger på en utmerket måte. Konferansen hadde blant annet innlegg fra statsministeren og fire andre ministre fra USA, Finland og Norge, samt personer på høyt nivå fra næringsliv, forvaltning og akademia. Andreasen håndterte det hele – og ulike format - på en profesjonell måte og greide også å binde sammen engelske og norske sesjoner på en måte som sikret svært god flyt i arrangementet. Han var enkel å samarbeide med, og forberedte seg også godt, gjennom å ha samtaler med alle foredragsholderne – eller representanter for disse - på forhånd. I det hele tatt: En solid leveranse!"

- Tonje Hagen Geiran, Klima- og miljødepartementet og Anders–Martin Fon, Samferdselsdepartementet

"Guttorm Andreasen holder foredrag som tar deg med på musikalske reiser i tid og rom. Utrolig lærerikt og inspirerende. Etter slike dypdykk i musikkens verden ønsker du straks å dykke ned igjen på egenhånd og utforske videre. Guttorm Andreasen gir nytt liv til musikken her på biblioteket."

- Olav Nilsen, leder Musikkbiblioteket i Stavanger, Sølvberget

"Artistorganisasjonen GramArt hadde æren å få Guttorm Andreasen som konferansier på vår sommerfest på Parkteateret mai 2012. Med bare artister og musikkfolk i salen, fanget Guttorm publikum fra første stund med sin entusiasme, sin enorme kunnskapsbase rundt musikk og var den perfekte konferansier. Vi, og mange med oss, var veldig imponert over Guttorm som konferansier og gleder oss til å bruke han ved en senere anledning. Han gir en trygghet og ro over arrangementet, samtidig som han har evnen til å ta ting på sparket, få folk til å le og virkelig sy sammen fine overganger. Anbefales på det sterkeste!"

- Elin Aamodt, daglig leder GramArt

"Guttorm Andreasen briljerte som konferansier på Kultur- og Næringsdagen på BI 2012! Han viste ikke bare stor innsikt innen musikk og kultur, men forståelse og kunnskap om hele kulturbransjen. Guttorm skapte en lett og ledig stemning blant publikum, samtidig som han var profesjonell, hadde veldig god timing og ledet debatten med både forståelse og kritikk. Utrolig allsidig! Guttorm anbefales på det sterkeste!"

- Tuva Narbuvold, prosjektleder, Kultur- og Næringsdagen BI 2012. 

"Guttorm fungerte perfekt som konferansier og ordstyrer på vårt seminar. Han har en veldig god tone som bidrar til at debattdeltakerne blir avslappet og som bringer fram de gode diskusjonene. Guttorm anbefales på det sterkeste."

- Stian Lindbøl, leder, Medietilsynets Trygg bruk-senter

"Guttorm gjorde en glimrende jobb som konferansier under e-bokkonferansen ”Fra trykt til utrygt?”. Med godt og smittende humør, og med stor faglig kunnskap, loset han oss på en effektiv og hyggelig måte gjennom de to dagene."

- Arne Vestbø, Norsk Kulturråd

"Norske Filmregissørers Forbund hadde under vårt regisymposium 2011 gleden av å ha Guttorm Andreasen ved roret. Han møtte godt forberedt, med brennende engasjement og god energi og både paneldeltagerne og salen følte seg fra første stund tatt på alvor. Debatten ble både konstruktiv og utradisjonell sett i lys av historien i filmbransjen mye takket være hans ambisjonsnivå. Vi håper Guttorm Andreasen vil takke ja til flere lignende oppdrag hos oss da viktige debatter ofte strander på et overfladisk nivå. Guttorm Andreasen ledet oss derimot med trygg hånd og stort nærvær og løftet debatten til nye mer konstruktive nivåer. Takk."

- Mona Hoel, Nestleder, Norske Filmregissører

"Med Guttorm som konferansier går det ikke galt! Han ledet publikum og artister gjennom åpninga på Litteraturuka i Vestfold 2011 på glimrende vis."

- Steinar Engesland, Festivalsjef, Litteraturuka i Vestfold

"Takk for fantastisk gjennomføring som ordstyrer på seminaret vårt "Hip hop som politisk virkemiddel i Afrika.” Seminaret ble både levende, morsomt og veldig spennende takket være deg. Vi kunne sikkert holdt praten gående i flere timer om det var mulighet!”

Magnus Flacké, daglig leder, Fellesrådet for Afrika

"Som programleder/vert og intervjuer har Guttorm Andreasen bidratt med interessante intervjuer, stemningsskapende musikk og sørget for at forfattere, artister og andre har følt seg vel både på og bak scenen. En positiv og meget dyktig samarbeidspartner!"

Marit Borkenhagen, informasjonssjef Bokklubbene og programansvarlig for Bokfest i Operaen

"Guttorm Andreasen har utført arbeidet på en eksemplarisk måte og var en viktig årsak til konferansens suksess. Vi samarbeidet veldig bra med Andreasen både før, under og etter konferansen. Han satte seg grundig inn i fagstoffet og viste stor interesse for tematikken. Jeg vil på det varmeste anbefale Andreasen til lignende oppdrag."

Dag Erlend Lohne Mohn, Drammen Bibliotek, konferanseansvarlig