Back to All Events

Oooppps!! Et musikkforedrag om innspilte tabber i musikken

  • Clarion Hotel Ernst (map)

Moderne digitale innspillingsmuligheter og studioteknologi har gjort musikken perfekt. Alt er spilt inn like høyt, trommene ligger perfekt på slaget, sangerens litt sure sang kan justeres så den treffer tonene og gitarsoloene er melodisk korrekte. Alt er produsert og tilpasset spillelistene til Spotify. Men musikken er kanskje også ørlite kjedelig?

Vi inviterer til musikk-vorspiel med Guttorm Andreasen før middag! 

I dette musikkforedraget får du med stor kjærlighet og masse musikk høre historiene om hva som skjer når Sting snubler i en kabel og slår rumpa borti pianoet rett før han synger en av signaturlåtene til The Police. The Doors kanskje mest kjente låt går for sakte, megastjernen James Blunt begynner å synge for tidlig, trommepedalen til Led Zeppelin knirker mere enn en gammel båt og hele Beach Boys er snydens og glemmer å synge vers nummer tre i en av sine mange superhits. Og alt sammen ble stående for ettertiden.

Earlier Event: October 5
Ducktails + DJ 99