Back to All Events

FRILANSFROKOST/FOLKELARM: Utradisjonelle spillesteder

  • Riksscenen for Folkemusikk (map)

Hvor finner man folkemusikkarrangørene; hvem er de, hva vil de ha, og er de redningen for turnéplanleggingen din?

En tenkt case er at du er en musiker som har mottatt litt støtte for å gjøre en turné. Du har booket noen konserter, men har også noen hull i turnéruten som du gjerne skulle ha fylt. Hva gjør du? Jo, du starter letingen etter de ukonvensjonelle løsningene. Under Folkelarm 2017 arrangerer Samspill og MØST to frilansfrokoster som tematiserer "unconventional venues" og hvilke muligheter det gir for turnerende musikere. På fredagen fokuserer vi på Norge, mens på lørdagen flyttes fokus til andre deler av Europa.

Guttorm Andreasen leder panelet der du møter Åshild Vetrhus (artist og arrangør), Simen Skoe (arrangør, initiativtager til Øykjelykkjesætra), Anne Marte Før (prosjektleder, NU-formidling) Anne Hytta (artist og konseptmaker) og Liv C. Fjellsol (Galleri Fjellsol). Vi får høre om artisters og arrangørers erfaringer med å ta i bruk utradisjonelle konsertarenaer, konsertarenaer uten strømnett og mobildekning, og et helt nytt nettverk av arrangører som NU nå setter i gang – blant annet.

Gratis inngang selv for de som ikke har Folkelarmpass – og, vi spanderer morgenkaffen!

Vel møtt!

Arr: MØST, Samspill og Nordic Black Theatre