Back to All Events

Låtskriverprat: Hvordan blir en låt til?

  • Martinique Bar Stavanger (map)

NOPA har invitert Haley Shea (Sløtface), Thomas Dybdahl, Hanne Vasshus og Svein Tang Wa til å snakke med Guttorm Andreasen om sine låtskriverunivers.

Hvor begynner man – og hvilke valg tar man underveis? Kommer tekst eller melodi først, og hvor viktig er språket? Kom og få et unikt innblikk i fire låtskriveres tanker og erfaringer rundt tekstskriving, med utgangspunkt i en låt de selv har skrevet. 

Arrangementet er gratis!

PROGRAM
19:20–20:50 Låtskriverprat
21:15–22:00 Minikonserter med Thomas Dybdahl og Svein Tang Wa

Haley Shea er vokalist, komponist og tekstforfatter i punk-rockbandet Sløtface. Sløtface har nettopp kommet tilbake til Norge etter en lang Europa-turné, etter gode anmeldelser for deres debutalbum ”Try not to freak out”.

Thomas Dybdahl er låtskriver og artist med seks soloplater bak seg. Siste i rekken er "The Great Plains" fra 2017 som har høstet strålende kritikk.

Hanne Vasshus er låtskriver og artist og slapp i mai 2016 ut sitt første soloalbum ”Oh so many things”. I 2016 var Vasshus utnevnt til årets Stavangerkunstner.

Svein Tang Wa er tekstforfatter, komponist og billedkunstner. Han har også bidratt som tekstforfatter og komponist for Stavangerensemblet, Vamp og Leif og Kompisane. 

Samtaleleder: Guttorm Andreasen (musiker og journalist (NRK P2/P13/P3)

Later Event: November 15
NxtMedia Conference 2017