Back to All Events

Musikksnakk: Kraftwerk - Verdens viktigste band!

  • kulturhuset Youngstorget 3 Oslo, Oslo, 0181 Norway (map)

Velkommen til en ny MUSIKKSNAKK på Kulturhuset!

MUSIKKSNAKK er en serie musikkforedrag laget av Guttorm Andreasen, musikkjournalist, entusiast, DJ, arrangør og musiker, kjent fra NRK P3/P2/P13 og som DJ 99.

I MUSIKKSNAKK får du masse musikk, historier, anekdoter, sammenhenger og de store og små musikksirklene som griper inn i hverandre hele tiden.

Denne gangen skal det handle om Verdens Viktigste Band! Og Kraftwerk er ekstremt glad i å sykle. Fra “Tour de France” til “Elektrokardiogram” – Kraftwerk er musikkhistoriens aller mest sykkelnerdete band. Kraftwerks sentralsjef Ralf Hütter har blant annet sagt at å sykle er den perfekte sammensmeltingen av de to sentrale temaene i Kraftwerks grensesprengende musikkprosjekt, menneske og maskin. I et fascinerende musikkforedrag med fokus på teknologi og historie får du hele historien om Kraftwerks sykkelrevolusjon. Gled deg til grensesprengende musikk om rytmiske reiser, krautrockens fokus på stødig mekanikk og Kratftwerks maniske oppheng på sykling. Mange mener at Kraftwerk hadde vært større enn Michael Jackson og Beatles hvis de bare ikke hadde syklet så mye. Og hvordan var egentlig det der med Kraftwerk og hip-hop?

MUSIKKSNAKK foregår i Kulturhusets LAB. Guttorm spiller relevant musikk fra kl 19. Foredrag kl. 20. Mere musikk etterpå. Og det er gratis!

Velkommen!

Earlier Event: March 17
Psykt BRA! - I film og tv
Later Event: April 25
Testfest på nye Kulturhuset!