Back to All Events

PÅ KULTURHUSET: Oooppsss - Innspilte tabber i musikken!

Guttorm Andreasen er endelig tilbake med musikkforedrag på Kulturhuset - denne gangen tar han for seg innspilte tabber. Det blir et artig foredrag proppa med god musikk og godt humør på en god fredag!

Musikken har forandret seg. Moderne digital innspilling og studioteknologi har gjort musikken perfekt. Alt er spilt inn like høyt, trommene ligger nøyaktig på slaget, sangerens litt sure sang justeres så den treffer tonene og gitarsoloene er melodisk korrekte. Alt er velprodusert og tilpasset spillelistene til Spotify. Men musikken har kanskje også blitt ørlite kjedelig? I dette musikkforedraget får du høre historiene om hva som skjer når Sting snubler i en kabel og slår rumpa borti pianoet rett før han synger en av signaturlåtene til The Police. The Doors’ kanskje mest kjente låt går for sakte, megastjernen James Blunt begynner å synge for tidlig, trommepedalen til Led Zeppelin knirker mere enn en gammel trebåt og hele Beach Boys er snydens og glemmer å synge vers nummer tre i en av sine mange superhits. Og alt sammen ble stående for ettertiden. Du får selvfølgelig høre all musikken også.

Helt gratis. Boksen - 2. etg kl. 19-20.

Later Event: February 24
Stavanger Orgel Goes Oslo!