Back to All Events

Musikkprat: "53rd and 3rd" - New York 1976-1982

MUSIKKPRAT - Punk, hip hop, salsa, disco, new wave og no wave - New York 1976-1982! 

I 1976 ga Ramones ut sin debutplate. I 1982 tok Afrika Bambaataa trommemaskiner og tysk futurisme inn i hip hopen. I de 6 årene i mellom var New York det aller viktigste stedet på jorda hvis du var musikkinteressert. Det er egentlig ikke helt til å forstå, sånn i ettertid, hvor ekstremt viktig og innflytelsesrike disse årene var. Du hører lyden av det fortsatt i musikken i dag, overalt, hele tiden, fra hip hop til trap til rock til grime til pop, EDM og house. Bli med til New York!

Guttorm Andreasen leder oss gjennom denne perioden med stødig hånd. 

Musikkprat er et samarbeid mellom Folken, Sølvberget, Stavanger kulturhus, Guttorm Andreasen og STAR