Back to All Events

Musikksnakk: Jorda rundt på 80 minutter!

  • Kristiansand Teater (map)

FOREDRAG: JORDA RUNDT PÅ 80 MINUTTER - DEN NYE GLOBALE MUSIKKVIRKELIGHETEN!

Med spennende info, historier, sammenhenger og masse musikk får du en oversikt over hva som beveger seg i det globale musikkbildet akkurat i dag! 

Du får høre electronica fra Balkan, reggaeton fra Cuba, kirgisisk hip hop, thailandsk psykedelia, samisk electronica, bachata og soca fra Karibien og Baile Funk fra favelaene i Rio. Pluss litt township funk. moombathon, kwassa kwassa og electrocumbia. Og hva er egentlig forskjellen på tropical house og dancehall? Her får du en glimrende anledning til å høre om vår nye globale og digitale musikkvirkelighet. Fascinerende og relevant for de fleste jobbsituasjoner også!

Event her.

Earlier Event: November 1
NOKUT-konferansen 2016