Back to All Events

FOREDRAG: Musikkprat/Lyden av betong - en hip hop-reise fra Jamaica til trap og grime

Den elektroniske musikken dominerer verden tungt for tiden. Fra EDM til Kygo, fra Justin Bieber til OL. Men EDM og Tropical House er sååå 2015. På kanten av det aller elektronisk hippeste akkurat nå finner du grime og trap. Artisten Skepta vant nylig Mercury, den mest prestisjetunge musikkprisen i Storbritannia, det var egen grime-scene på Øya og på Soundcloud dominerer Trap-remixene av kjente låter fra kjente artister.

Så hva har 60-talls Jamaica, old skool hip-hop, svett sydstatsmusikk og betongblokkene i sør-London rett etter tusenårskiftet felles? Alt dette, og mere til, får du vite i dette musikkforedraget med Guttorm Andreasen.

Velkommen!

Musikkprat er et samarbeid mellom FolkenSølvberget, Stavanger kulturhus og STAR.

Event her.