Back to All Events

Norsk musikk på radio - Hvaskjer'a?

  • Pokalen 26 Vulkan Oslo, Oslo, 0175 Norway (map)

NORSK MUSIKK PÅ RADIO - HVA SKJER'A?!

Presentert av Nopa og Musikkforleggerne
NB: Dette er et arrangement ifm. by:Larm og deltagere må ha delegatpass.

Med innføringen av DAB står vi ovenfor et veiskille i norsk radiohistorie. Musikken som spilles på radio setter en hel næring i bevegelse og vil ha konsekvenser for hele musikkbransjen: låtskrivere, bookingagenter, musikkforlag, plateselskap, managere, musikere, festivaler, klubber, pressen og så videre. Når Norge nå, som eneste land i verden, slukker FM-nettet, hva vil skje med norskprodusert musikk på norsk radio fremover? Velkommen til debatt med et topptungt panel der det diskuteres alt fra spillelistemakt til fallgruver og muligheter for norsk musikk på radio!

Tove Bøygard er artist og aktuell med det kritikerroste albumet «Blå Toner». Bøygard er nestleder i NOPA og initiativtaker til forslaget om en incentivordning for radiokanaler som spiller norsk musikk.
Willy Martinsen er kommunikasjonssjef i TONO.
Mads Bugge er musikksjef i NRK p3 med lang radiofaglig erfaring på ledernivå.
Lasse Kokvik er direktør i Radio Norge og har lagt fartstid i kommersiell radio.

Moderator: Guttorm Andreasen