Back to All Events

Klubb Smud med DJ 99 - Guttorm Andreasen. Bursdag spesial!

Velkommen til KLUBB SMUD med DJ 99 – Guttorm Andreasen på Frøken Phil!

Guttorm Andreasen er kjent for sine mange entusiastiske timer med musikkglede på NRK. Siden 1992 har han vært programleder for en rekke musikkprogrammer på P2 (Wasabi og Spillerom), P3 (Lama) og P13 (Guttorm & Co). Som DJ hadde Guttorm sin første spillejobb på klubben på ungdomsskolen i 1980. Siden det har han spilt plater over hele verden, fra London til Bishkek, etter mottoet «Det du har danset kan ingen ta fra deg».

I kveld har Guttorm bursdag og til den første Stavanger-utgaven av hans Klubb Smud er det bare å ta med seg smilet og komme! Det blir nydelig barkveldsstemning med soul funk, yacht rock, soft hop, sjelfull disco, myk new wave, electro, space rock, italo, synthwave og masse annen myk moro fra de siste 80 år. Guttorm har Norges aller bredeste platesamling!

Guttorm har nylig flyttet til Stavanger og gleder seg til sin første spillejobb på Frøken Phil. Siden han har bursdag så blir det et spesialtilbud fra DJen: Alle som gjetter hvor gammel han blir får en klem! De som gjetter feil alder nedover får to klemmer!

Velkommen til KLUBB SMUD!