Back to All Events

Musikkprat - Lunch edition, et musikkforedrag om tabber!

Velkommen til Lunchforedrag med Guttorm Andreasen!

Dette er et gratisarrangement, men det er begrenset antall plasser, så reserver din plass i dag!
https://lifesound.hoopla.no/sales/3597467827

Vi bestiller lunsj til dem som vil ha, tapas fra Ostehuset, 100kr/pers.

Dette blir kjekt! Vi gleder oss til å se deg!

***

Musikken har forandret seg. Moderne digital innspilling og studioteknologi har gjort musikken perfekt. Alt er spilt inn like høyt, trommene ligger nøyaktig på slaget, sangerens litt sure sang justeres så den treffer tonene og gitarsoloene er melodisk korrekte. Alt er velprodusert og tilpasset spillelistene til Spotify. Men musikken har kanskje også blitt ørlite kjedelig? I dette musikkforedraget får du høre historiene om hva som skjer når Sting snubler i en kabel og slår rumpa borti pianoet rett før han synger en av signaturlåtene til The Police. The Doors’ kanskje mest kjente låt går for sakte, megastjernen James Blunt begynner å synge for tidlig, trommepedalen til Led Zeppelin knirker mere enn en gammel trebåt og hele Beach Boys er snydens og glemmer å synge vers nummer tre i en av sine mange superhits. Og alt sammen ble stående for ettertiden.

Guttorm Andreasen er en av Norges mest erfarne og allsidige journalister. Han har jobbet som programleder og journalist i radio og tv siden 1985 og har landets aller bredeste platesamling! Guttorm er en populær foredragsholder, konferansier og sceneintervjuer, musiker, DJ og kulturarrangør. 

Han har nylig flyttet til Stavanger og er en del av kontorfellesskapet Elefant i Stavanger Øst. 

http://www.guttormandreasen.no/