Back to All Events

Ooppss… Et musikkforedrag om innspilte tabber i musikken!

  • Tøyen Startup Village kaffebar (map)

Guttorm Andreasen er tilbake på TSV, denne gangen skal han ta for seg de mange innspilte tabbene i musikkhistorien. Tirsdag 5. juni åpner vi dørene til vår Workbar på torget!

Musikken har forandret seg. Moderne digital innspilling og studioteknologi har gjort musikken perfekt. Alt er spilt inn like høyt, trommene ligger nøyaktig på slaget, sangerens litt sure sang justeres så den treffer tonene og gitarsoloene er melodisk korrekte. Alt er velprodusert og tilpasset spillelistene til Spotify. Men musikken har kanskje også blitt ørlite kjedelig?

I dette musikkforedraget får du høre historiene om hva som skjer når Sting snubler i en kabel og slår rumpa borti pianoet rett før han synger en av signaturlåtene til The Police. Megastjernen James Blunt begynner å synge for tidlig i sin største låt, The Doors’ mest kjente låt går for sakte, trommepedalen til Led Zeppelin knirker mer enn en gammel trebåt og hele Beach Boys er snydens i en av sine mange superhits. Og alt sammen ble stående for ettertiden. Du får selvfølgelig høre all musikken også.
--

Les mer om Guttorm Andreasen og hans musikkforedrag på http://www.guttormandreasen.no/foredrag/

Dette er et forrykende foredrag spekket av anekdoter og krydret med humor og glimt i øyet, vi gleder oss til å ta imot Guttorm og alle dere! Vi ses!

Gratis inngang.

Earlier Event: June 2
MUSIKKFEST Stavanger 2018!