Back to All Events

Første episode av PROGRAM 99!

Folkens, da er jeg jammen meg i gang. Første episode av PROGRAM 99 er klar, hurra!

I første episode av PROGRAM 99 får du blant annet musikk med The Slits, Radiorama, Kabelo, Public Enemy og Kraftwerk. Og helt blodfersk ny musikk fra DANGERFACE, Cecilie Anna, Hedvig Mollestad Trio og Underworld.

Og så får du jammen meg treffe bob hunds fantastiske frontfigur, selveste Thomas Öberg, som er første gjest ut i PROGRAM 99. Hør hva Thomas hørte på da han var 14 og i dag. Og hvem i Bob Hund var det som fant på at de skulle lage en signatur-cover av en gammel Pere Ubu -låt.

For at PROGRAM 99 skal kunne koke og gå så er jeg helt avhengig av at du liker og deler og kommenterer og ønsker og kommer med innspill. PROGRAM 99 er laget på ren kjærlighet og et intenst ønske om å dele og formidle musikkglede. Jøjemeg.

Jeg er så glad. Håper du vil høre. Velkommen til PROGRAM 99! Lik og del.